Photos

SFEERBEELDEN


Instantly Ageless is een krachtige anti-rimpel microcrème die de tekenen van veroudering snel en effectief tenietdoet. Het werkt zo snel dat het u versteld zal doen staan! Het is een krachtig lichtgewicht serum dat de strijd aangaat tegen fijne lijntjes, rimpels, poriën en zwelling onder de ogen, en dat in slechts 3-5 minuten.

Instantly Ageless werkt tot wel 8-10 uur per dag met slechts 1 keer aanbrengen! Het is veilig, zeer effectief en geurvrij!


€ 5,00 per flacon

€ 25,00 voor 5 flacons

€ 90,00 per doos van 25 flacons

 

                                    

De wimperlift is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse aan te brengen.

De wimpers worden gelift door siliconenpads, waardoor elk wimperhaartje perfect kan behandeld worden.

LVL lashes is toepasbaar op elke soort wimper, zowel korte als lange wimpers.

met de LVL techniek worden de wimpers gelift, gekleurt en gekruld.


€ 75,00 (90min)


Laserontharing werkt door gebruik te maken van het lichaamseigen melanine dat natuurlijk in het haar aanwezig is. De laser stuurt een puls doorheen het haar waarvan de hitte door de melanine naar de haarwortel getransporteerd wordt, waardoor de haarwortel wordt vernietigd.


Een speciale koeltip die in aanraking komt met uw huid zorgt ervoor dat wanneer de laser een zeer korte puls geeft, de omliggende huid en onderliggende bloedvaatjes beschermd zijn tegen de hitte van de laser. Het resultaat is een pijnlijze ontharing. Laserbehandeling geniet daardoor de voorkeur van steeds meer mensen!


Het aantal behandelingen dat u nodig heeft, hangt af van de te ontharen plaats op uw lichaam, het type van uw huid en de kleur van uw haar. Om dat te bepalen bieden wij u een gratis testsessie laserontharing aan. Wij behandelen u met de laser op een oppervlakte van drie vierkante centimeter. Afhankelijk van hoe u reageert op deze laserontharing, bepalen wij dan hoeveel keer u onder de laser moet voor een definitief resultaat.


Bel ons voor een gratis test!

Bij permanente make-up worden eyeliners, lipliners of wenkbrauwen permanent aangebracht. Tijdens sporten, wanneer u op vakantie uit zee of zwembad komt, als u ‘s morgens uit bed stapt, of u loopt door weer en wind en zelfs als u tijdens een romantische film een traantje wegpinkt. Uw permanente make-up blijft altijd op z’n plaats. ‘s Morgens, ‘s middags en ’s avonds altijd een verzorgde uitstraling. Zelfs wanneer alle gewone make-up verwijderd is, is het gezicht nog niet ‘kaal’ want de aangebrachte accenten maken het gezicht sprekend. Doordat u geen make-up meer hoeft aan te brengen bespaart u zich dagelijks veel tijd.


Golden rose heeft een zeer uitgebreid gamma in make-up producten, skin care en wellness..


Voor ieder wat wils!


Kleuren zijn steeds aangepast aan het seizoen.

           Ostara, verzorgingen,

                laserontharing